Kuka olen?

Olen Tuula Lehmuskoski, koulutukseltani ekonomi ja asunut Kauniaisissa jo lähes 30 vuotta.

Äidinkieleni on suomi,  työkieleni oli muutaman vuosikymmenen ajan myös ruotsi. Työskentelin rahoitusalalla yli 40 vuotta ja jäin eläkkeelle 2021 huhtikuun alusta. Harrastuksiini kuuluvat toiminta Espoo-Kauniainen Zonta- kerhossa, kulttuuri erityisesti oopperan ja teatterin muodossa sekä golf ja sauvakävely. Asetuin Kauniaisissa vuoden 2021 kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa ehdokkaaksi (Kokoomus). Koen, että nyt minulla on paitsi halua ja intoa, myös aikaa perehtyä ja vaikuttaa aktiivisesti kaupunkimme yhteisten asioiden hoitoon. 

Olen todella ylpeä hyvin hoidetusta kaupungistamme ja haluan myönteisen kehityksen jatkuvan. Erityisesti haluan tehdä työtä vakaan kuntatalouden puolesta, jolle tuleva sote asettaa vakavat haasteet. Ei maakuntamallille. Meidän tulee edelleen kehittää hyvää yhteistyötä lähikuntien kesken.

Kauniaisissa merkittävä osa väestöstä, n. 25% on senioreita. Haluan tehdä töitä niiden asioiden puolesta, jotka edesauttavat senioreidemme hyvinvointia. Minulle on myös muodostunut selkeä kuva vanhustenhoidon haasteista omaiseni asuessa kolmatta vuotta Villa Bredassa. Hoitajat tekevät parhaansa, mutta heidän aikansa menee pääosin hoitotyöhön. Hoivakodissa tulisi mielestäni panostaa enemmän viriketoimintaan. 

Haluan tehdä töitä myös sen eteen, että Kauniaisissa jatkossakin on laaja kulttuuritarjonta ja liikuntamahdollisuudet, joista mahdollisimman moni löytää omat kiinnostuksen kohteensa. Kauniaisen tulee olla turvallinen ja viihtyisä kaupunki, jonka asukkaista ja luonnosta pidämme hyvää huolta.

Sähköpostilla tai Facebook-sivullani.

KAUNIAINEN ON VAALIMISEN ARVOINEN KAUPUNKI!