Kokoomus sanoo KYLLÄ

Julkaistu:

KYLLÄ: Maailman parhaalle koulutukselle, jossa on aikaa opettaa ja herättää lasten uteliaisuus oppimiseen. 

KYLLÄ: Sujuvalle arjelle. Sujuvan arjen tekevät esimerkiksi laadukas päiväkotipaikka lähellä kotia, joustavat neuvola-ajat ja fiksusti suunniteltu asuinympäristö, jossa kaupassa tai harrastuksissa käynti ei vaadi loputonta istumista autossa.

KYLLÄ: Vastuulliselle taloudenpidolle. Kakku täytyy ensin leipoa ennen kuin sen voi jakaa. Hyvällä elinkeino- ja työllisyyspolitiikalla voidaan kasvattaa kakkua kaikkien hyväksi.

KYLLÄ: Kohtuulliselle kunnallisverolle. Ainoa sopeutuskeino ei voi olla kuntalaisten kukkarolla käyminen, vaan palveluja on pystyttävä tuottamaan myös tehokkaammin. Työn verotus on kaikkein haitallisinta verotusta.

KYLLÄ: Kulttuurille. Kulttuuri on ihmisten hengenruokaa ja kunnan tärkeä tehtävä. Emme erottele kulttuuria eri kasteihin, vaan kaikki kulttuuri kirjastoista museoihin ja teattereista ihmisten omaehtoiseen tekemiseen on tärkeää. 

KYLLÄ: Valinnanvapaudelle ja lyhyemmille terveyskeskusjonoille. Tärkeintä on, että palvelua saa silloin, kun sitä tarvitsee. Jos kunnalliseen hoitoon ei pääse riittävän nopeasti, tarjoamme ihmisille palvelusetelin, jolla hoitoa voi hankkia yksityisiltä palveluntuottajilta.

Nämä on helppo allekirjoittaa. Oletko samaa mieltä?

Lisää julkaisuja

17.1.2021

Miksi ehdolle kuntavaaleissa keväällä 2021?

Miksi ehdolle kuntavaaleissa keväällä 2021? Ehdokasfoorumin innoittamana Lauantaina 16.1.2021 osallistuin Kokoomuksen järjestämään valtakunnalliseen ehdokasfoorumiin, joka keräsi yli 500 osallistujaa ympäri

28.12.2020

Koronavuosi Villa Bredan hoivakodissa – omaisen mietteitä

Koronavuosi Villa Bredan hoivakodissa – omaisen mietteitä Mielipidekirjoitukseni KaunisGrani Nro 15 /10.12.2020–20.1.2021 (linkki pdf-versioon, sivu 18) Kauniaisten vanhuspalvelupäällikkö kirjoitti Kaunis