Miksi ehdolle kuntavaaleissa keväällä 2021?

Julkaistu:

Miksi ehdolle kuntavaaleissa keväällä 2021?

Ehdokasfoorumin innoittamana

Lauantaina 16.1.2021 osallistuin Kokoomuksen järjestämään valtakunnalliseen ehdokasfoorumiin, joka keräsi yli 500 osallistujaa ympäri maan! Tilaisuus vahvisti entisestään ajatustani siitä, että olen omieni joukossa. Uskon vahvasti Kokoomuksen arvoihin muun muassa siihen, että ihminen on itsestään ja toisistaan huolehtimaan kykenevä yksilö, jota ohjaa eettisyys ja halu auttaa heikompiaan. Uskon demokratiaan; voi olla eri mieltä asioista mutta sivistyneesti. Ajattelen myös, että vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. Isänmaallisuus ja  oman kulttuuriperintömme tunteminen ovat vaalimisen arvoisia asioita, mutta emme myöskään  voi eristäytyä muusta maailmasta ja siksi kansainvälisyys on elinehto Suomelle. Näitä kaikkia arvoja sivusi puheenjohtaja Petteri Orpo tänään puheessaan.

Miksi kuntapolitiikkaan?

Olen asunut Kauniaisissa lähes 30 vuotta ja olen todella ylpeä hyvin hoidetusta kaupungistamme ja haluan myönteisen kehityksen jatkuvan. Pyrin valtuustoon, koska haluan vaikuttaa aktiivisesti yhteisiin asioihimme. Erityisesti haluan tehdä työtä vakaan kuntatalouden puolesta. Ei maakuntamallille, meidän tulee edelleen kehittää hyvää yhteistyötä kuntien välillä.

Äitini asuu kolmatta vuotta Villa Bredan hoivakodissa ja minulle on muodostunut selkeä kuva vanhustenhoidon haasteista. Olen kulttuurin suurkuluttaja ja arvostan kaupunkimme upeaa luontoa. Haluan tehdä töitä myös sen eteen, että Kauniaisissa jatkossakin on laaja kulttuuritarjonta ja liikuntamahdollisuudet, joista mahdollisimman moni löytää omat kiinnostuksen kohteensa.

Minut tunnetaan aikaansaavana , määrätietoisena ja yhteistyökykyisenä ihmisenä. Odotankin innolla hyvää yhteistyötä niin Kauniaisten Kokoomuksen kesken kuin myös kaikkien toimijoiden kanssa.

 

Lisää julkaisuja

23.2.2021

Kokoomus sanoo KYLLÄ

KYLLÄ: Maailman parhaalle koulutukselle, jossa on aikaa opettaa ja herättää lasten uteliaisuus oppimiseen.  KYLLÄ: Sujuvalle arjelle. Sujuvan arjen tekevät esimerkiksi laadukas

28.12.2020

Koronavuosi Villa Bredan hoivakodissa – omaisen mietteitä

Koronavuosi Villa Bredan hoivakodissa – omaisen mietteitä Mielipidekirjoitukseni KaunisGrani Nro 15 /10.12.2020–20.1.2021 (linkki pdf-versioon, sivu 18) Kauniaisten vanhuspalvelupäällikkö kirjoitti Kaunis